Салата „Табуле“

Салата „Табуле“

Продукти:

 

1 ч.ч. булгур

3 връзки магданоз

2 домата

1 скилидка чесън

зехтин

сол

черен пипер

 


 

Начин на приготвяне:

 

  • Сложете предварително измитият булгур в тенджера и го залейте с вода в съотношение 1:3. Щом булгурът се свари (около 15-20мин.), прецедете водата и го залейте със зехтин.

 

  • Щом булгурът се охлади, към него прибавете нарязания на ситно магданоз, чесъна, нарязаните на малки кубчета домати, сол и пипер на вкус.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.