Карамелизирани бадеми с канела

Карамелизирани бадеми с канела

 

Продукти:

 

200 гр. бадеми

100 гр. захар

1 ч.л канела

2 с.л масло

 


 

Начин на приготвяне:

 

  • Изсипете захарта, канелата, маслото и 2с.л вода в касерола и включете котлона на средна степен. Разбърквайте често до получаване на светъл карамелен цвят. Изсипете пресните бадеми в карамелената смес, бързо ги разбъркайте, а след това ги изсипете върху хартия за печене.

 

  • Оставете настрани докато карамелът стегне, а след това ги начупете.

 

 



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.