Суров мандаринов мини чийзкейк
Продукти:
Основа:
90 гр. сурови бадеми
1 фурма
1 с.л кокосово масло
1 с.л чия
1 с.л кленов сироп
Пълнеж:
90 гр. сурово кашу
5 с.л мандаринов сок
кора от 1 мандарина
1 с.л кленов сироп
2 с.л кокосово масло
1 с.л джинджифил на прах
1 с.л екстракт от ванилия
1 с.л чия
щипка куркума
Начин на приготвяне:
- Разтопете кокосовото масло на водна баня. Сложете всички съставки за основата в блендер с изключение на кленовия сироп. Щом всичко се блендира на дребни частици прибавете кленовия сироп и разбъркайте сместа.
- Накиснете кашуто във вода със стайна температура за 2-3 часа или в гореща вода за 15-20 минути. В блендер сложете всички съставки за пълнежа, с изключение на чията. Блендирайте до получаване на хомогенна смес. Щом сместа е готова прибавете чията и разбъркайте.
- В малки рингове сложете от сместа за основата и притиснете, а върху нея разпределете част от сместа и загладете. Сложете чийзкейка в хладилнк за около 2-3 часа, за да стегне.
Десертът е уникален! Горещо го препоръчвам!
I dont even know the way I stopped up right here, but I thought this put up was once good. I don’t recognize who you are but definitely you’re going to a famous blogger in the event you aren’t already 😉 Cheers!
Anonymous links
Thank you! I`m working to achieve this and I hope someday to happen. Cheers 🙂